Vakantiesluiting

Van 21 t/m 28 maart zijn we gesloten.

Vrijdag 29 maart vanaf 11:00 zijn we weer aanwezig en bent u van harte welkom in onze werkplaats in Beugen.

Vakantiesluiting

Vakantiesluiting

Wij zijn gesloten van maandag 21 t/m maandag 28 november

Vakantiesluiting

Industriële schuif en taatsdeur

Wat een mooie klus was dit! We hebben in deze woning moderne industriële glazen taatsdeur en schuifdeuren met sofclose geplaatst. Het frame is uit staal vervaardigd en vervolgens zwart met structuur gecoat. Het glaswerk is 2 laags veiligheidsglas.

Audi RS6 race katalysatoren

Deze Audi RS6 hebben we voorzien van 2 demonteerbare race katalysatoren met v-banden en 2x 70mm katvervangers.

Audi RS6 C7

Audi RS6 C7 hebben we voorzien van een RVS uitlaat met kleppen en sierstukken

Kerstvakantie

Uitlaat BMW M6

Na ongeveer 30 uur, 6 meter 3inch RVS pijp en 25 bochten is deze BMW M6 voorzien van een uitlaat met klepsysteem.

Uitlaat Golf 7 GTI

Voor een Volkswagen Golf 7 GTI hebben we een custom made 3 inch RVS downpipe, een tussenpijp en een kleppendemper met op afstand bedienbare elektronische klep gemonteerd.

Aluminium tank Audi Q7 V8

Voor een Audi Q7 V8 hebben we een lange afstand dieseltank gemaakt. Deze klant wil van Heerenveen naar de Noordkaap in 24 uur.

Vakantie

Volkswagen Golf 2 VR6 turbo

Leuk project deze Golf 2 VR6 turbo. Deze auto hebben wij voorzien van een complete 3 inch RVS uitlaat en aluminium intercooler buizen.

Industriële stalen schuifdeuren

Pittige, maar een hele leuke en mooie klus. Afgelopen week hebben we deze moderne industriële schuifdeuren met softclose geplaatst. Het frame is uit staal vervaardigd en vervolgens zwart met structuur gecoat. Het glaswerk is 2 laags veiligheidsglas. 

Audi S6 V10

Bij deze Audi S6 V10 hebben wij een custom made RVS uitlaat met 2 kleppendempers en 2 dubbele sierstukken gemonteerd.

BMW Z1

Afgelopen week hadden we wéér een zeldzame auto in de werkplaats. Bij deze BMW Z1 hebben we een gedeelte van de uitlaat vernieuwd en 2 sierstukken gemonteerd. Alles Custom made.

Spruitstuk Caterham Duratec

Mooie en aparte klus, we hebben een RVS custom made en equeal lenght spruitstuk gemaakt bij deze Caterham met Duratec motor.

Downpipes Audi S4 V6 TFSI

Pittige klus bij deze Audi S4, de originele downpipes hebben we verwijderd en 2 custom made downpipes (70mm) en tussen pijpen (63.5mm) gemaakt en gemonteerd.

Audi RS4

Bij deze Audi RS4 B8 hebben wij de middendemper verwijderd, zo komt het super gave geluid van de brullende V8 nog beter tot zijn recht.

Ford Mustang V8 Supercharged

Bij deze Ford Mustang V8 supercharged Roush getuned, hebben wij 2 cut out klepsystemen geplaatst. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan geschakeld worden tussen het originele geluid en een sportieve variant.

RVS trapleuningen

RVS trapleuningen staan uitstekend in een moderne, strakke of een industrieel interieur. Er zijn verschillende soorten dragers en eindkappen, zodat er altijd iets voor u tussen zit.

Industriële kast op maat gemaakt

Ook voor maatwerk industriële meubels bent u bij ons aan het goede adres. Zo hebben we voor deze klant een tv kast ontworpen en uit staal vervaardigd. Vervolgens hebben we de kast mat blank laten poedercoaten en daarna de lades en vakken van steigerhout gemaakt. Met een laagje beits er op is deze helemaal naar wens in te kleuren.

Vakantie

Project Audi 4000S

Voor deze Audi 4000S hebben wij een 4 inch RVS uitlaat, Turbospruitstuk, aluminium tankje voor de benzinepomp en olie en benzineleidingen gemaakt.

Laswerkzaamheden in het bos

Ook een reparatieklus midden in het bos valt onder de mogelijkheden. Met 6 verlengkabels is de klus geklaard.

Turbospruitstuk getest op de testbank

Afgelopen week is het Turbospruitstuk met Anti-Lag Valve wat wij van Inconel gemaakt hebben even aan de tand gevoeld op de testbank bij Zomer Motorentechniek.

Land Rover Defender LS3

Afgelopen week hadden wij een leuke en speciale klus voor Bas4cars. Deze Land Rover Defender met een Corvette LS3 motor, van een klant uit Engeland, hebben wij voorzien van een RVS uitlaatsysteem met een elektronische klep. 

Aluminium laswerk

Ook voor aluminium laswerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Zo hebben wij deze intercooler aangepast en verstevigd met aluminium zijkanten i.p.v de originele kwetsbare kunststof zijkanten.

1.8T twin scroll turbo spruitstuk

Custom made 1.8T twin scroll turbo spruitstuk voor in een Mk1 Volkswagen Golf.

Mercedes E300 Cut out

Bij deze Mercedes E300 hebben wij de middendemper verwijderd en een cut out klepsysteem geplaatst. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan geschakeld worden tussen het originele geluid en een sportieve variant.