RVS & Aluminium Tanks

Zoekt u een RVS of aluminium tank voor bijvoorbeeld uw auto, of boot, dan bent u bij Kiwiparts aan het juiste adres. De tanks worden op maat en naar wens van de klant gemaakt. Zo heeft u de keuze uit RVS of aluminium, verschillende soorten tankvul-doppen, mangaten, nippels en aansluitingen waar u wilt.

Met een maatwerk tank bent u verzekerd van een roestvrije kwaliteit tank en kunt u de beschikbare ruimte nog beter benutten.

Het lassen, klinken, vouwen van aluminium is een vak apart. Aluminium heeft een erg kort smeltmoment: eenmaal op smelttemperatuur is het al snel onhandelbaar zacht geworden, waar staal veel meer speelruimte geeft. Kiwiparts heeft de kennis en kunde in huis om aluminium tanks op maat te maken.

Ook maken wij tanks van RVS, denk aan watertanks, dieseltanks, vuilwatertanks of tanks voor de voedingsindustrie. Deze RVS tanks worden geleverd in de beste kwaliteit RVS. De tanks worden gebeitst, afgeperst en op lekdichtheid gecontroleerd. De tanks kunnen worden voorzien van een poedercoating naar wens, in elke RAL-kleur, maar ze kunnen ook worden gestraald.